Paluu STEWIND-tuoteluetteloon

SW02
Pienvoimala mökki-
käyttöön

Tekniset tiedot: 

Turbiinin halkaisija: 2,0 m
Maston korkeus 4,5 m
Lavat ruostumatonta ja
sinkittyä terästä
Suoraveto generaattori 24V
(Ei vaihteistoa)
240 W tai 300 W invertteri
(kantti aalto)

STEWIND02 200W Pelloilla tuulee
Kuusi lapainen 200W pieni kotitarvevoimala sopii esim. kesämökille, jossa on kohtuullisen tuulista ja haluat esim. syksyn pimetessä lomailla sähkövalon ja muun pienelektroniikan seurassa. Sopii mainiosti mökeille, jossa on jo aurinkokenno 24V akkujärjestelmässä. Kauttamme saa myös akkuja - perusakkuja sekä erikoisakkuja.

Kuvassa oleva masto on perusvarustukseen kuuluva ja aivan liian matala. Valmistamme asiakkaillemme korotetun maston kuuteen tai jopa yhdeksään metriin asti.

Testituloksia: Olemme kehittäneet äänettömän kuusilapaisen turbiinin, joka antaa paremman väännön kaikilla tuulen nopeusalueilla ja kaikissa tilanteissa. Alkuperäinen turbiini oli erittäin liukas ja äänekäs. Se lähti pyörimään heikollakin tuulella, mutta koska alkuperäinen lataussäädin oli huono, alkoi energiaa virrata 24V akkujärjestelmään vasta 18V generaattorijännitteellä, josta johtuen voimala pyöri pitkiä aikoja "turhaan suhisten". Kehitimme oman lataussäätimen, jolla energiaa saadaan syötettyä matalammalla generaattorijännitteellä. Yhdistettynä vääntävään turbiiniin saamme enemmän energiaa tuulesta. Suosittelin STEWIND02 voimalaa mökeille, joissa on entuudestaan aurinkokennojärjestelmä. Suosittelu on SW02:n osalta jo turhaa sillä molemmat voimalat on jo myyty, mutta sovellamme samaa teknistä innovatiota uusissa SW03 voimaloissamme. Katso uudet toimitusehdot uutissivulta tästä.

Rahti kuuluu lisäksi hintaan Köyliön naapurikuntiin. Kaapelityöt ja sähköasennus voidaan suorittaa myös STE Oy:n toimesta, mutta niistä annan kohdekohtaisen erillisen tarjouksen.

Vanha turbiini Entinen malliUusia kuvia tulossaUusia kuvia tulossaUusia kuvia tulossaUusia kuvia tulossaUusia kuvia tulossaUusia kuvia tulossa

 

Yhteystiedot suoraan myyjille ja asentajille: STE Oy

Tommi Rautio 050-5723953

KLIKKAA TÄSTÄ JA PYYDÄ
LISÄTIETOJA VOIMALASTA